Se det digitale energimærke

Miehesgade 18

, 9510 Arden

1 / 11
1 / 3
Bestil pr. e-mail
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
798.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 40.000
Brutto
i
3.313
Netto
i
2.876
Boligareal 144 m²
Kælderareal 97 m²
Garage 17 m²
Grundareal 771 m²
Værelser 5
Antal plan 3
Byggeår 1929
Sagsnummer 1801004
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 472
Renovation 209
Husforsikring 446
Ejerudgifter i alt 1.127

Muremester Villa

På en stille villavej i Aden findes denne flotte murermestervilla, der vil passe fantastisk til den nyspirende familie. Boligen er indrettet med førstesal med tre reelle værelser og et badeværelse med kar. I stueetagen er der plads at boltre sig. Stuerne er adskilt af en fransk glasdør. Hvis man har meget energi er der plads til mange former for udendørs leg i den bagved liggende have.
Arden er en by der vil frem ad og vokser sig større og større. Arden har et godt foreningsliv, og her i byen kan børnene vokse op sikkert. Skole, sportshal og svømmehal ligger ca. 900m væk. Arden centrum ligger ikke mere en 5 minutters gang herfra, hvor der er flere dagligvarebutikker og meget mere. Toget køre lige igennem Arden hvor du kan være i Aalborg eller Randers på 30 minutter og ellers tager det under 10 minutter at komme på motorvejen.
Boligarealet måler og huset er opført i 1929 og har stadig sin naturlige charme fra den tid. Der er blevet taget en kærlig hånd om den. Derfor får I en velholdt bolig, som der dog er mulighed at sætte sit eget præg på, hvis ønsket er det topmoderne hjem.
Der er god plads til at udfolde familielivet i de store stuer som kan sektion inddeles bland andet foran de store vinduer ud til haven. Fra stuerne føre en lille gang til køkken og hall med ny hesteskostrappe til første sal.
Som en integreret del af huset følger en muret carport hvor der også er plads til redskaber. Under huset er der en rummelig kælder med toilet, og der er 3 store rum så der er masser af plads til at kunne opbevare havemøbler om vinteren. Den solvendte have er omkranset af en fin hæk, i den sydøst vende have vil du kunne bruge tid i drivhuset og ved højbedet. Her vil du kunne bruge mange dejlige solskindstimer.
Velkommen til Miehesgade 18 
kontakt
Jernbanegade 5
9510 Arden
 
Telefon:
+45
 98581113
E-mail:
CVR nummer:
19693279
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning